Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Limitless Safety

1. Bedrijfsgegevens
Naam: Limitless Safety
Adres: Lodewijk Van Berckenlaan 148, 2600 Antwerpen, België
BTW-nummer: BE 1008.042.410
E-mail: info@limitless-safety.com

2. Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, leveringen en diensten van de webshop Limitless Safety, die gespecialiseerd is in de verkoop van indoor- en deurbelcamera’s. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

3. Productinformatie
Wij doen ons best om de producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en af te beelden. Desondanks kan er een kleine variatie zijn in de werkelijke kleur, vorm of specificaties van het product. De afbeeldingen dienen als illustratie, en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verschillen.

4. Prijzen
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Wij behouden ons het recht voor om prijzen te allen tijde te wijzigen, maar de prijs die op het moment van jouw bestelling wordt weergegeven, is de prijs die van toepassing is.

5. Bestelling en betaling
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de details van je bestelling. Je kunt kiezen uit de beschikbare betalingsopties, zoals aangegeven tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt pas verwerkt na ontvangst van de volledige betaling.

6. Verzendkosten en levering
De verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen. Bestellingen die voor 22:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag geleverd. Wij doen er alles aan om binnen 2 dagen te leveren, afhankelijk van de bestemming. We leveren wereldwijd.

7. Retourneren
Je hebt het recht om jouw product binnen 30 dagen te retourneren, mits het product onbeschadigd is en zich in de originele, niet-beschadigde verpakking bevindt. De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de klant, tenzij anders is overeengekomen.
Retouradres: Lodewijk Van Berckenlaan 148, 2600 Antwerpen, België

8. Garantie
Voor alle producten geldt de wettelijke garantie van 1 jaar. Mocht een product binnen deze periode defect raken door een fabricagefout, neem dan contact met ons op voor verdere ondersteuning.

9. Aansprakelijkheid
Limitless Safety is niet aansprakelijk voor indirecte schade zoals gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen of schade door bedrijfsstagnatie. Onze aansprakelijkheid strekt zich enkel uit tot het bedrag van de aankoop van het product.

10. Privacy
Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens met zorg en volgens de geldende wetgeving. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken.

11. Toepasselijk recht en geschillen
Op deze algemene voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit een overeenkomst tussen Limitless Safety en de klant zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Antwerpen.

Voor vragen of verdere informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@limitless-safety.com.

Korting

Gratis levering levering
boven de €90